Organizacja

  • małe grupy 8-osobowe,
  • 6 cykli szkoleniowych,
  • 5 dniowy system szkolenia (od poniedziałku do piątku)

Zajęcia będą się odbywały raz w miesiącu, od poniedziałku do piątku – poza godzinami pracy uczestników/czek szkolenia. Pierwszego dnia 4 godziny bloku polskiego i 4 godziny bloku „kuchnia francuska” następne cztery dni blok „kuchnia francuska” po 8 godzin dziennie. Cały cykl obejmuje 40 godzin w tym 10 godzin zajęć teoretycznych i 30 godzin zajęć praktycznych. Szkolenie realizowane będzie w ośrodku szkoleniowym, odpowiednio przygotowanym do tego typu szkolenia.

Zapewniamy bezpłatnie:

  • wysoki poziom szkolenia teoretycznego i praktycznego,
  • profesjonalną i doświadczoną kadrę dydaktyczną,
  • materiały szkoleniowe i dydaktyczne,
  • catering podczas szkolenia,
  • noclegi,
  • zwrot kosztów dojazdu,
  • ubranie robocze-ochronne,
  • ubezpieczenie,
  • certyfikat ukończenia szkolenia.